11.7.08

Aika mennä jolkottaa

Korjauksena edelliseen, Kisuhan on löytökissa joten tarkkaa syntymäpäivää ei ole tiedossa. Edes viikkoa. Adoptoinnista olemme sitten laskeneet noin kaksitoista viikkoa taaksepäin ja arvottu siltä viikolta päivä. Todellisuudessa tuo elukka voi olla viikon tai kaksi nuorempi tai vanhempikin. Liekö tuolla niin väliä. Sama homma on tuon Untonkin kanssa, arvotulla päivällä mennään. Viikkomäärä on kuitenkin vähäsen tarkempi.

Itse asiassa koirankin kanssa on sama juttu. Se tuli meille noin yhdeksänkuukautisena (tai ainakin näin väitettiin) kiertolaisena ties kuinka monennesta perheestä, me taisimme olla neljäs ja viimeinen koti. Samalla lailla arvottiin sieltä yhdeksän kuukauden päästä jokupäivä, ja ollaan nyt pidetty sitä synttäripäivänä. Onhan tuo aika pitkään ehtinyt meillä ollakin, ensi lokakuussa täyttää 11. Jos ikäarviot alussa pitivät paikkaansa.

Tässä on viime kirjoittelun jälkeen ehtinyt tapahtua vaikka vallan mitä. Kisun synttäriviesti oli ajastettu tiistaille, itse kun olin ihan muualla.

Käytiin kylttyyrimatkalla Tallinnassa. Nähtiin ainakin suomalaista viinakulttuuria, itse harrastimme sitä hyvinkin niukasti. Tuli syötyä hyvin ja ostettua lankaa ja puikkoja ja virkkuukoukku. Ja luksusviinejä himpun halvemmalla.

Minulla ei ole ollut tapana bloggailla ostoksistani. Mietinkin nyt, pitäisikö minun SNYni elämää helpottaakseni alkaa kertoa kirja- ja lankaostoistani? (joo oon mukana) Räveltämössä on kyllä lankani päivitettynä ja kirjani myös. Laitoin sivupalkkiin kirjat kanssa, jos hällä ei tunnuksia tuohon edellämainittuun ole. Eihän se nyt haittaa jos samaa lankaa lisää saa...

Ollaan käyty ihailemassa pylvästämme käsityön museolla, oikein oli taideteoksen paljastustilaisuus. Tai no tiedotusvälineet eivät vielä tähän hätään ehtineet. Tarjoiluakin oli. Jonkin aikaa neulottiinkin, oli kyllä kivaa. Itse sain lähinnä vain purettua ja tehtyä samat virheet uudelleen. Tapaamisia täytyy järjestää nyt kyllä kesälläkin.

Muuten olen tehnyt vain töitä.

Aloin vastuulliseksi aikuiseksi, vihdoinkin. Johan tässä on ehditty elää 9396 päivää, 3 tuntia ja 34 minuuttia.

[tässä olisi kuva minusta ajamassa pyörällä kypärä päässä jos kamera ei ois ollu Miehellä mökillä mukana]

Nyt kun vielä saisi aikuisten pyörän.

1 kommentti:

Villasukka kirjoitti...

Jos säkä käy kuten tapana on, jompikumpi meistä on sny toiselle...