10.8.10

Hyvä karva, hyvä karma

Aina ei tarvita niin kalliita materiaaleja eikä niin hirveästi käsityötä, jotta voisi saada aikaiseksi jotakin ihanaa ja kiinnostavaa.


Kisu on viihdyttänyt itseään koko päivän Unton karvoista pyöritellyllä pallolla. Ja tähän ihanuuteen onneksi on täysin ehtymättömät varastot. Eikä ainakaan ole vaarallista nieltynä, luulisin että tätä tavaraa löytyy kyllä tuon epelin sisuksista jo jonkin verran valmiiksi... Niin hyvää työtä se tekee pikkuveljensä hoitamisessa.


Ihan vaan tolleen niinku by the way: Superhessun kalsariasu tuli tänään valmiiksi, ja napitkin löytyivät omista varastoista.


Puuttuu vain luukku pyllypuolelta.

3 kommenttia:

kati kirjoitti...

isän koira sekoaa kun haistaa villan.
Voi isot pallot kisulin kurkussa tai suolistossa olla kohtalokkaita, mut seurata kannattaa, ettei suoli tukkaudu tai jotain muuta tapahdu. Mutta yhtä vaarallisia on kans kaikki muutkin eläinten lelut.

Sanna kirjoitti...

Hei, ette haluaisi täydennystä leluihin koirankarvoistakin? Meiltä saisi ihan isompaankin palloon materiaalia. Voit ihan itse ottaa talteen, jos pohjoisen reissulla poiketaan teillä ;)

milliini kirjoitti...

Kissoja ei jätetä koskaan yksin tämäntyyppisten tupposten kanssa. Vaikka Kisu aika luotettavasti on niitä syömättä, Untosta ei koskaan tiedä, ja siksi ne kerätään yöksi ja poissa ollessa parempaan talteen.