28.11.09

Vinoa rättiä, rekeetä ja hommia

On tässä tullut neulottua ja tehtyä jos jonkinmoista. Bloggaamaan ei kuitenkaan meinaa joutaa.

Syy on siinä, että olen tässä päässyt hoitamaan melkoista määrää tilauksia siitä yhdestä tuotteesta, jota niin kovasti ollaan odoteltu. Ja täältä saa lisätietoa miten sellaisen omakseen saa.

Nimittäin KipAkat Kalenterin vuodelle 2010. Aika moni teistä näyttäisi sellaisen jo tilanneenkin... Kaikkia en kyllä ihan nimestä tai sähköpostiosoitteesta tunnista, jokusen kuitenkin :)

No niitä neuleita sitten. Mulla oli 360g kerä 100% villaa Vironmaalta. Rumaa lankaa, sanoi neulomaton ystävä. Minusta kivaa, reilusti lampaantuntuista lankaa. Ajattelin tehdä siitä lyhennetyn version Tilted dusterista, kun näin muutamia kivoja malleja Ravelryssa.

Niin uskomattomalta kuin se tuntuikin, tämä yksi (!) kerä riitti kokonaiseen takkiin.

Ja neulominen oli niin mukavaa, että harkitsen toisten kirjoittamista ohjeista tekemistä uudenkin kerran. Itse asiassa olen selaillut lehtiä ja kirjoja ja löytänyt kivoja malleja, mutta mulla ei oo vaan yhteenkään sopivaa lankaa... Voi olla että tämä into menee ohi ennenkuin saan niitä ostettua.

Kuvien ottaminen oli taas hiukan haasteellista. Meillä kun on muutama mallipoika, jotka poseeraa kuvissa enemmän kuin mielellään. Siksi saatte takin lisäksi tai sen sijasta myös Unton naamaa ja Kisun korvaa. Nauttikaa.

Ja sit oon tehnyt yhdet kämmekkäät. ShibuiKnitsin Sockista. Melkosen rekeet. (=reggae suomeksi erään mielestä joskus aiemmin) Ihan kivat, mut nyppääntyi tuota edellä esiteltyä villatakkia neuloessa. Hmph.

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Hitsi, tuon takin olen unohtanut kokonaan! Kaunis, lempeä harmaa!

Terhi kirjoitti...

Voi ihana! Mullä on jemmassa vaan monivärisiä vironvilloja ja just diilasin vaan lisää niitä. Ensi vuonna Tallinnaan! :) Pehmeneekö "tuo kamala lanka" yhtään kylvyssä vai heititkö päälle sellaiseenaan? (Mulla on slipoveri jolle en tehnyt mitään, josta pidän juuri niin kuin se kerältä tuli mutta villatakki saisi olla himpsun pehmeämpi)

milliini kirjoitti...

Käytin kylvyssä, tosin siksi, että se haisee aika voimakkaasti lampaalle. Ja haisee edelleen. Mutta pehmeni kyllä, kun ylimääräinen rasva lähti pinnasta. Liian pitkään en halunnut liottaa tai kovasti käsitellä ettei ne kaikki häipyis :( Herkemmälle vois olla liian karkeaa edelleen.
Saat tulla hiplaamaan, mulla on tästä eteenpäin tää varmaan aina päällä :)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Vähänkö ihana takki! Ja rannekkeet myös :D

Terhi kirjoitti...

No hyvä, ensi neuletapaamisessa kannattaa sitten varautua siihen! :)

Laura kirjoitti...

oooh, ihana takki! teetkö mullekin? :)

Romulus kirjoitti...

Nätti villis! Erityisesti tykkään tosta yhden napin kiinnityksestä.
Ja kämmekkäissä on tosi hauska remmi :).