14.11.09

Nopeaa iloa

Mikään ei tuota niin paljon iloa ja tyydytystä kuin saada aikaiseksi sellainen tekele, joka on saajalleen mieluinen. Vielä onnellisempi on, jos saa aikaiseksi jotakin, mikä kelpaa kissalle.

Ilopallerot

Tarvikkeet:
Valmistusohjeet:

1. Harjaa kissa(t).

2. Ota tupponen karvaa ja pyöritä siitä käsissäsi jotenkuten palleron muotoinen. (kuten kuva näyttää, ei oo niin justiinsa)

3. Kierrä sen ympärille huopuvaa lankaa. Valitse oman kissasi suosikkikuitu, tässä Kool-Aidilla värjättyä Samojedin villaa. Siis koiraa.

4.Leikkaa langalle pitkä häntä ja ompele sillä kerä kiinni.
5. Heitä koneeseen ja pyöräytä muun pyykin mukana (ainakin 40 astetta). Huovutin omiani vielä lisää käsin. Vaihtoehtoisesti ne voi pestä kuumemmassa tai heittää vielä seuraavaan koneelliseen mukaan.

6. Anna kuivua. Leiki kissasi kanssa.

8 kommenttia:

Makepeace75 kirjoitti...

Hauska idea! Yksikään katti ei voine vastustaa moisia palleroita. :o)

anpali kirjoitti...

Koolaidattua samojedinkarvalanga -tämähän mielenkiitnoista. Tarttuiko väri hyvin? Ja kestikö lanka huopumatta lämmityksen (värjäsitkö kattilassa vai mikrossa). Tästä huushollista kun löytyis kumpaakin. Jotenkin on vain tuntunut, että sammarinkarva pitäis värjätä luonnonväreillä... tosin niillä on jokseenkin vaikeaa saada minun värejä.

MeRzU kirjoitti...

Hei, tätä täytyykin kokeilla!

kramox kirjoitti...

aivan ihana!
tää pitää muistaa sit ku kotiin tulee maukuja <3

emmijii kirjoitti...

Tätä pitääkin kokeilla! Uskallan veikata, että ainakin Viktor innostuu tällaisista palloista varmasti. Kai tuonne voi sisään laittaa jotain muutakin, kun ei onneksi tällä hetkellä lähde koirista liiemmin karvaa? Mitäs huopuvaa lankaa multa löytyykään...

Tui kirjoitti...

Voiii, ihana idea! Harmi vaan ko meillä tätä ei voi toteuttaa, koira kun syö kaiken tämän tyylisen. Mutta täytynee muistaa kissallisia ystäviä tämmöisillä lahjoilla!

Villasukka kirjoitti...

Meille - noita - heti!!! Nuo niiiiin paljon nätimpiä kuin miun fleece+kuumaliimapistooli-pallot.

MeRzU kirjoitti...

Testikappaleet kävivät tänään pesukoneessa. Kissat rrrrrakastuivat palleroihin, täytyy tehdä lisää siis. :)