14.11.09

Ai eiks vielä ollukaan joulu?

Enpäs näin hörhöksi olekaan heittäytynyt pitkään aikaan. Kynttilöitä ja kynttelikköä olen polttanut jo viikon verran, "joululiina" tuli pöydälle (vaikka siinä onkin kukkia ja kanoja... Mieskin sen joululiinaksi tunnisti :) ja kranssiakin virittelin sängyn päädyn yläpuolelle.


Ehkä oli ihan hyvä, että joulukoristeet ovat vielä varastossa, etten saanut niitä vielä kranssiin ripusteltua. Olkoot nuo nallet siihen asti kun tulee edes joulukuu tai että saan inspiraation tallustella varastoon asti.


Tänään inspiroiduin paistamaan pipareita toissapäivänä tekemästäni taikinasta. Tein itse taikinan ekaa kertaa moneen, moneen vuoteen. Koulussa olen siis joskus kotitalouden tunnilla tehnyt viimeksi, eli siitä on jo... 13 vuotta? Huh, tästähän vois vaikka jonkun ikäkriisin kehittää.


Yllätyin, miten helposti ja nopeasti nämäkin valmistuivat. Siinä meni kaulimisineen, muotilla paineluineen, paistamisineen ja keittiön siivoamisineen puoli tuntia. Eli keskimääräisen hömppätelkkariohjelman ajan. Jos sitä saisi itsensä useamminkin töllöttimen äärestä irti niin voisi saada enemmänkin hyvää aikaiseksi.

1 kommentti:

Laura kirjoitti...

Ai mä en oo siis ainut jouluhössöttäjä.. haluisin jo kaivaa joulukoristeet esille, piparitaikina on valmiina pakkasessa ja huomenna taidan käydä ehkä jonkun lahjankin hankkimassa. ehkä hyvä olla kerrankin ajoissa :)