17.8.09

Unton kunto

Käytiin eilen aamulla lääkärissä tuon roikaleen kanssa, ja suolessa sillä kuvan perusteella joku esine tai joku kokkare. Tunnustelemalla tuntui pyöreältä esineeltä. Hoidoksi antoi oksennusta estävän piikin ja lisää parafiiniöljyä, ja hyvä olis syödä niin sais suolen toimimaan. Jos ei tule pois, edessä ois leikkaus, johon soitetaan sit aika seuraavana aamuna.

Unto söi hyvällä ruokahalulla jo illalla, mutta oli aika vetelä ja väsynyt.

Tänä aamuna Unto oli jo oma itsensä. Löytyi nykkymasta sängyn jalkopäästä. Komensi antamaan ruokaa (ei vois uskoa että sitä huutamista oli jo ikävä!) Ruuan jälkeen meni pyörimään hiekkalaatikkoon aika pitkäksi aikaa. Laatikosta löytyi kokkare, joka purkautui noin puoleksi metriksi vihreää matonkudetta. Kylläpä helpotti. Nyt voi mennä hyvällä mielellä töihin. Kunhan narut on piilossa.

3 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Voi jee! Ei ole yksi ja kaksi kertaa kun meilläkin on gagia odoteltu narulöydöksen toivossa :D. Mahtavaa että pallero tuli pallerona ulos eikä päässyt naruna hirttämään suolia.
Narut vaan piiloon nyt.

Mette aka mettuska kirjoitti...

Huhhuh :)

Tytti kirjoitti...

Hyvä että Unto on nyt kunnossa. Täytyykin tsekata omat narut ja lankakerät, että ovat varmasti karvakavereiden ulottumattomissa.