21.5.09

Tänä aamuna

Käänsin aamulla kylkeä moneen kertaan ja painoin silmiä uudelleen kiinni. Kisu odotti vieressä ja käänteli kylkeä samaan tahtiin. Näin eläviä, mielenkiintoisia ja filosofisiakin unia ja muistin niistä jokaisen kun vihdoin päätin avata silmät. Kisu, naisen paras ystävä, nousi myös ja tuli naaman viereen kehräämään, nuolemaan ja kuolaamaan kuten joka aamu. Venytin sängystä nousemista lukemalla kirjaa.

Pukeuduin kuuman suihkun jälkeen lempivaatteisiini. Vaikka minun ei tarvitsekaan mennä minnekään.Silittelin pitkään Unton lämmintä ja pörröistä mahaa. Se nautti siitä suunnattoman paljon. Keitin itselleni hyvää, vahvaa kahvia.
Enkä välittänyt siitä, että kissojen ruokanurkka oli täynnä nappuloita, vaikka vasta eilen siivosin.
Kastelin pienen parvekepuutarhani pienen kasvuston ja nautin siitä, ettei naapuri ollut tupakoimassa. Nautin myös auringon ja tuulen luomasta värin ja liikkeen leikistä koivun oksistossa.
Kahvin juotuani istuin alas ja neuloin. Ja lauloin Terhi Kokkosen mukana.

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Röykkälästä kotiin ajaessani lauloin (täyttä kurkkua) Terhi Kokkosen mukana ;) Samanlaisia aamunautintoja - nyt harkitsen kehräämistä koska ulkona sataa (sillein hassusti isoja pisaroita harvaan) ja katit huutavat kovaa kun eivät pääse takaisin pihalle...

Lettu kirjoitti...

Kuulosta niin ihanalle, rauhaisalle ja tämä sai hyvälle mielelle :) Kiitos !!