12.3.10

Lomalla, lomalta, lomalle.

Koska kirjoittaminen ei nyt maistu, tarjoan vähän tekstiä ja paljon kuvia. Voi olla, että blogi jää samantien pienelle lomalle. Ehkä sen jälkeen kirjoittaminenkin maistuisi.

Itse tulin lomalta sieltä mistä olen kotoisin tämän viikon alusta. Löysin sieltäkin keskeneräisiä neuleita. (kuvattu telkkarin valossa, kun ei malta.)
Purin tuon kolmannen lapasen ja neuloin noihin pääkalloilla kirjailtuihin peukalot. (ihan oikeasti, olin jaksanut tehdä nuo kuviot silmukoita jäljitellen mutten neuloa peukaloita.)
Tein sitten sopivan pellepiponkin settiin. Tuskin tuota missään julkisella paikalla kehtaa käyttää, jätinkin nuo sitten sinne maalle. Sielläkin oli satanut ihan kiitettävästi lunta.
Omenapuut eivät jaksaneet kaikki painoa kestää, tosin olikin suunniteltu että niitä ensi keväänä karsittaisiin.
Kotona olin jo ennen lomaani valmistanut lapsille yllätyksen, jota jotkut voisivat pyhäinhäväistykseksikin sanoa. Tää se vaan kasvattaa sadanviidenkympin arvoisessa soppakulhossa kissanheinää... Mut on toi vaan nätimpi tuossa pöydällä kuin kaapin perällä. Ja huomattavasti nätimpi kuin se lihalaatikko, jossa tuota ennen kasvatettiin...
Kissat ihan selvästi paheksuu.

Unto täytti maanantaina kolme. Miten se voi! Minun pikku mykkyrä ei olekaan pentu enää. Juhlittiin sillä, että postissa tuli Satunnainen Ystävällinen Teko, pari kissanminttupussukkaa. Ihan mahtista. Kyllä nyt kissojen kelpaa. Saa aina entiset täytteet roskiin, pussin pyykkiin ja uutta tilalle, ei tartte ommella aina uutta lelua. Kissatkin ovat siis siirtyneet kestoiluun...


Unto sai noiden pussukoiden lisäksi uudet valjaat. Viikonloppuna pääsee sitten niiden kanssa pihalle jos säät vaan suosii. Kisu tuskin lähtee, ehkä korkeintaan nenänsä pistää hetkeksi ovenraosta. Mut otetaan mukaan kuitenkin, ettei parka luule ettei hänestä pidetä.

Mun täytyy tästä lähteä neulomaan itselleni uusia sukkia. Kun ohuita ei oo enää ehjiä yksiäkään!
(suutarin lapsella ei ehkä ollut kenkiä, neulojalla on edes reikäiset sukat.)

1 kommentti:

ArualMaria kirjoitti...

Voi, kun kissat näyttävät tyytyväisiltä kissanminttupussukoihinsa. :) Pitäisi itsekin ommella pari uutta omilleni. Ja ihan totta, ei se kirjoittaminen vain aina suju - jos se on pakkopullaa, on ehkä parempi pitää vähän taukoa ja tehdä jotain kivaa. :)