5.9.09

Sitten olen valmis sinun pitää omanasi

Ikuisuusprojektiksi jo uumoilemani mekkokin valmistui jo jokin aika sitten.
Kaiken purkamisen, neulomisen, purkamisen, tuskailun ja kyllästymisen jälkeen ei voi kuin todeta että kyllä kannatti. Tuli ihana.


Tämä kuva on olla pöllöttänyt Ravelryssä jo valmistumisestaan lähtien ja ehtinyt kerätä muutaman faninkin. Blogissa sitä en ole julkaissut koska sen kanssa käytettävät asusteet eivät vielä olleet käytössä. No nyt on. Kuvassa esiintyy asusteen lisäksi tämänhetkinen se kaikkein kiinnostavin neule ja mekon sijaan käytännöllisempi asuvalinta tälle aika vilpoisalle päivälle.(Mekon tarina menee siis seuraavasti: Heinäkuussa 2008 aloitin neulomaan sitä jotkin kesäjuhlat mielessä, joihin se olisi sopinut loistavasti. Mitkä juhlat kyseessä olivat, sitä en enää muista. Neuloin sitä vielä syksylläkin, jolloin määräpäiväksi siirtyi pikkujoulut. Vuodenvaihteen jälkeenkään se ei näyttänyt valmiilta ja sitä paitsi neulominen oli jo puuduttavaa pakkopullaa, hame vain leveni levenemistään. Se siis hautautui muiden kivempien juttujen alle. Sellaisten, joissa ei ole kerroksella niin montaa silmukkaa. Keväällä 2009 nostin sen esiin, neuloin ja neuloin. Kesällä, jolloin sen olisi pitänyt olla valmis, huomasin, ettei siitä ollut tulossa hyvä. Purin ja neuloin uudelleen. Aloin jo epäillä josko tuo koskaan valmistuukaan. Vaan niinpä tuo teki. Ja samalla päätin, että vaikka kihlajaismekon sainkin neulottua, hääpukua en ees yritä, vaikka mentäis naimisiin vasta viidenkymmenen vuoden päästä!)

9 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Oi kuinka nätti!

Samma kirjoitti...

Onnea onnea!

Terhi kirjoitti...

Onnea! Ja ihana mekko! Pystyisimpä tuollaiseen.

Kristiina kirjoitti...

Onnea! Ja kaunis mekko!

anpali kirjoitti...

Onnea! Kaunis mekko.

Meidän häissä oli yhdellä vieraalla neulottu asu, pitkä hame ja yläosa (en muista oliko pusero vai jakku). Erottui edukseen tavanomaisimpien juhlamekkojen joukosta.

Laura kirjoitti...

mitä mitä? onko multa jääny jotain uutisia välistä? onnee :) tosi hieno mekko, voi kun itellä riittäis taidot ja kärsivällisyys!

makepeace75 kirjoitti...

Onnea! Mekkokin on upea. :o)

mia kirjoitti...

Onnittelut!

Näppi kirjoitti...

On tuossa varmasti ollutki hommaa, ei ihime että valamistuminen otti aikansa. Lopputulos varmasti palakihti vaivan. Hieno tuli mekosta.