6.6.09

Tänään hän tulee

ja läväyttää verkkokalvoillenne kuvan, jollaista ei olla tässä blogissa nähty varmaankaan ihan vähään aikaan.

Hän on siis neulonut ohjeesta. (Kerrankin on ollut noista hyllyssä pönöttävistä kirjoista ja lehdistä hyötyä... Miks mä niitä ostelen ja tilaan kun en koskaan neulo niistä mitään?) Ja melkein osannutkin. Mitä nyt silmukat laski uusiksi ja hihanaukot teki ihan omasta päästään. Kun muuten ois tullu iso ja menny värinvaihto rumasti. Enkä mä jaksanu alkaa sitä ruutupiirrostakaan kovin tarkkaan kyttäilemään, sovelsin vähän siis siinäkin. Mut kyllä se näyttää vähän samalta kun tossa kuvassa... (Kuva ja ohje siis kirjassa Knitting Nature, Norah Gaughan. Tässä linkki räveltämöön.)

En vaan oikein tiedä miten tätä pitäisi päällä. Tällä tavalla "väärinpäin" eli se isompi osa ylöspäin se näyttää edestä oikein mallikkaalle... (kissarintaneulan sain äidiltä, se on ihq)Ja minä tykkään paljonkin siitä että se on tuollainen roikkuva ja epäsymmetrinen. Tässä vaan on sitten ongelmana tuo takapuoli...
... johon tulee sitten iso shaalikaulus, joka taas hävittää sen hienon meritähtikuvion, joka selässä pitäisi olla. Enkä oikein ole vakuuttunut siitäkään, että tuota lärpäkettä voisi pitää kirjan kuvan tavoin huppuna.Olenhan yhtä mysteerisen näköinen kuin se kaunis mallineitonen? Mysteerinen joo, mutta ei välttämättä sillä hyvällä tapaa.

Sitten taas kun heittää vaatteen toisinpäin eli pienemmän osan ylöspäin, se näyttää takaa hyvältä (kts. ylin kuva) mutta edestä...... se on tuommonen repale. Ei noita lirpukoita voi millään hallita eikä niitä saa nätisti vaikka venkoilisi kuinka. Eikä sitä saa kiinnikään.

Pitäisikö sitä sitten koko ajan olla vaan tälleen kietoutuneena siihen. Antaa tosi hyvän kuvan minusta ihmisenä esim. vaikka työhaastattelussa. (tähän silmää iskevä hymiö niille jotka pitää puikkoja pystyssä mun puolesta, niille jotka ei tiiä ei mitään merkkejä)

Aloitin sitten oman henk.koht. UFOilun ja kaivoin tuolta armahtavasta laatikosta tekeleitä esille. (miten tuo pieni loota voi vetää noin paljon tavaraa) Nyt pitäis vaan vielä tajuta että missä sitä ollaan menossa ja mitä on tehty ennen hyllyttämistä... Jotenkin kun tuntuu siltä että jokustakin noista on hyljeksitty jonkinmoisen mokan takia. Tekis mieli kyllä jotain uutta alottaa. Vaikka jotain noista kirjoista.

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Oh, melkoisen taiteellinen neulepläjäys! Ihana, tahtoo kanssa harmaana...

Tess kirjoitti...

Näyttää tosi nätiltä. Varsinkin tuo ensimmäisessä kuvassa esiintyvä selkäpuoli on ihana. Toivottavasti löydät sopivan tavan pitää tuota neuletta päällä :)

särmä kirjoitti...

Hauska neule!

Mä voisin vähän markkinoida just äskettäin itseäni varten kehittelemääni keskeneräisten hävityskamppanjaa. Vuorotellen saa/pitää neuloa yks keskeneränen ja yks uus työ valmiiks. Systeemi tuntuu toimivan ainakin omalla kohdallani.

Mette kirjoitti...

On kyllä kaunis neule. Tahtoisin kans jonkun sellaisen minkä voi kiinnittää kauniilla soljella.

Hisk It kirjoitti...

Siks niitä kirjoja ja lehtiä tiätty tilataan, että sais inspiraatiota! :)

Tosi kaunis on. Jospa se pitotapakin ajan kanssa muokkautuisi, ja eri juttuihin eri tavalla. Monikäyttöinen! :)