10.6.09

Purkitettua omaisuutta


Saatoin eilen tulla sanoneeksi, etten lajittelisi lankoja enää koskaan ja saatoin ehkä mainita, etten jaksaisi enää ainakaan omia lankojani hiplata. No näin tässä nyt kuitenkin kävi. Roskisdyykkaus on hyvä pariskuntaharrastus. (paitsi sitten on kaikki nurkat täynnä ihanaa tavaraa)


Kun sain nuo purkit viimein pestyä ja kuivattua, piti niihin heti saada jotakin laittaa (eli jämälangat paksuuden mukaan). Kannet olivat varmaankin jo ruostuneet kun niitä ei ollut. Mies ehdotti ruudullista kangasta, jota mulla ei ollut, mutta näitä pitsiliinoja piisaa edelleen. Sopii sitäpaitsi aiheeseen.
Ne on meidän karvahousupoikienkin mielestä niin hienot, että piti laittaa parvekkeelle. Joku lukkomaakari (se punainen) kyllä aika pian keksii miten saa solmun auki ja narun nieluun ja sitten siitä purkista vaan lisää... Ja sitten tulee hiekkalaatikkoon jos jonkinmoista koristetta.

2 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Heip, todellakin dyykatessa löytyy ihan vaikka mitä ihanaa, ja vieläpä ilmaiseksi :) lankaakin olen dyykannut pariinkin otteeseen..kivoja purkkeja tuli :)

Mette aka mettuska kirjoitti...

Hieno idea, saatanpa varastaa =D