9.4.09

hauvavauva

Henkisellä isosiskolla (oikeasti serkku) on tänään syntymäpäivät ja perheenlisäys.

Ja kun perheeseen tulee pieni tuhistelija, täytyy olla sitä varten tavaroita. Ja tavaroita pitää kuljetella. Tein sitten pienelle pienen teemaan sopivan "vaippakassin".

Heittomerkeissä tietysti siksi, että tämä perhe lisääntyy yhden koiranpennun verran. Ja eihän sillä mitään vaippoja ole!

Kassissa on sisällä tasku juomapullolle tai vastaavalle ja pieni kuminauhalla kiristetty tasku vaikka namupaloja varten. Kuvassa sisällä iso pyyhe (tai onko se nyt kylpylakana, en tajua tuota nimitystä) joten sinne mahtuu kyllä muutakin tarpeellista, vaikka se pyyhe... Yritin ottaa sisuksistakin kuvia ennen lahjomista mutta eihän ne tietenkään onnistuneet. Vuori ja taskut ovat erilaisista pikkukukkaisista kankaista. Kaavoja mulla ei ollut, mutta otin mitat yhdestä hyvin toimivasta kassista ja tein sen mukaan.

Hirveän ruttuinen on tuossa kuvassa, kun tuo koirakangas rutistui pesussa ihan myttyyn. Oli vähän kiire kuvata kun en ehtinyt silittääkään...

Ja kun kerran on ompelukoneen esiin nostanut, olen saanut tilkkupeittoakin edistymään jonkin verran. Täytyy yrittää saada valmiiksi asti ennen kuin uusi sänky tulee.

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

oi miten söpö kassi!

Teetä ja näkkileipää. kirjoitti...

Mahtava!

Hekla kirjoitti...

Ihana kassi! Mullahan on se sinun tekemäsi käsityöpussi samasta kankaasta ja sekin on saanut osakseen paljon ihalua, kun olen siinä neuleita kuljetellut :-)