16.12.08

Lahjontaa, raitaa ja palkintoja

Ihan ensiksi haluan kiittää ihanaa snytäni Merjaa, joka muisti minua joulupaketilla. Harkitsin sen avaamisen siirtämistä jouluksi ehkä minuutin. Avasin sen jälkeen sen Kisun kanssa eteisen lattialla. Tämän jälkeen hoin toisen minuutin ihanaihanaihana, jonka jälkeen ajattelin blogata tästä mahtavuudesta, josta tuli mieleeni, että puuvilla on valmistunut jo pari päivää sitten.

Eli toiseksi esitän pahoitteluni maavillaa veikanneille ja onnitteluni puuvillaa veikanneille. Arvonta seuraa kuvan ja kuvailun jälkeen. Jos olet kiinnostunut vain siitä, satuitko voittamaan, voit skipata seuraavan lässytyksen.

Siitä tuli ehkä piknik-alusta tai pienenpieni torkkupeitto tai kissan peitto tai vauvan peitto, en tiedä. Reunat tosiaankin lerpattavat ikävästi, luotin liikaa silitysraudan voimaan. Voi olla, että virkkaan ne vielä uusiksi, jos tämä täytyy toiseen kotiin lahjoittaa. Kisumirrialusena tai -päällisenä tämä kuitenkin kelpaa näinkin, eikä meikäläisenkään koivet harmiinnu tuosta, eli olkoon tällä erää sellainen.

Arvonta suoritettiin perinteisesti hatusta vetämällä. Kirjoitin puuvillaa veikanneiden nimet lapuille ja pakotin juuri kotiin pölähtäneen Miehen ottamaan piposta yhden lappusen. Voittajaksi tällä menetelmällä arpoontui Teija. Onneksi olkoon! Laita mulle sähköpostilla osoitetta tulemaan, niin laitan sulle jotain kivaa tulemaan. Ja tuo lahjonta tuossa tunnisteessa viittaa sitten siihen, että Merja mua lahjoi, eikä siihen, että tämän kilpailun tuloksia olisi jotenkin lahjonnalla vääristelty :)

2 kommenttia:

Teija kirjoitti...

OOOH, mahtavaa! Ihana piristys kalseaan asioidenhoitopäivään !!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oi oi..olisi pitänyt sittenkin laittaa paketti joulupukin mukaan.. :-) Ei kun mukavaa joulunaikaa ja tee langasta jotain oikein mukavaa..