14.2.10

Hi, my name is milliini and I'm Ravelry addict

Olen aktivoitunut Ravelympialaisten myötä räveltämään niin innokkaasti muutenkin, että blogin päivittäminen tahtoo jäädä. Pitäisi yrittää muistaa myös Ravelryn ulkopuolisia käsitöistäni kiinnostuneita ihmisiä niinkuin vaikka äitiään vähän ahkerammin.
Olympianeuleeksi olen valinnut Miehelle paidan, jota minulta on pyydetty jo miltei puoli vuotta sitten. Jotenkin ei vaan silloin oikein napannut alkaa neulomaan ohuesta langasta isolle miehelle paitaa, joka on pelkkää sileää neuletta, jos nyt ei hihansuiden, alareunan ja kaula-aukon resoria lasketa... Nyt tarjoutui hyvä tilaisuus voittaa itseni ja jaksaa tylsistymisestä huolimatta tikuttaa se kunnollisessa aikaraamissa valmiiksi asti. Toivottavasti lopputulos miellyttää myös saajaa.


Itse kisoja en kyllä kummemmin seuraa, ehkä toisella silmällä niitä kiinnostavimpia. Toisella silmällä voi sitten vaikka tuijottaa kissoja, tämä neule ei vaadi ainakaan tässä vaiheessa silmää tai aivoa...

Ennen olympialaisia sain pahan neuloosin ja startiitin ja ehdinkin aloittaa Ivy League -slipoverin, ainaoikein-huivin Tampellan pellavalangasta (ostin Käsityön museon Rompetorilta, tuon tuotantohan on jo aikaa sitten lopetettu)(Käsityön Rompetori on muuten taas 26.3.2010 klo 11–18) ja kirjoneuleslipoveriksi aiottu Norokin neuloontui, tosin tehdessä se muuttuikin raidalliseksi tunikaksi.

Ideoita tähän napsin eri puolilta, tunnistan ainakin ei-niin-alitajuiset vaikutteet Pinaatti-tunikasta (ollut ilmeisesti Suuressa käsityölehdessä 2/09 ja suunnittelija Kirsi Pussinen, itse olen nähnyt näitä vain blogistaniassa) ja tästä mekosta, jonka, yllätys yllätys, löysin Ravelryssa seikkaillessani. Raidat tietysti tuttua ja nähtyä "nororaitaa".


Hauskaa ystävänpäivää ja reipasta laskiaista! Tämä epäreippailija menee tästä karvaisten ystävien viereen, peiton alle, juomaan kahvia ja neulomaan.
Ja tämä kuva on tässä vain siksi, että
piti päästä esittelemään kopperokoulutuksen tuloksia.(Oikeasti kyseessä on huijaus. Nehän sit lopulta meni sinne ihan itsekseen ja tykkäsivätkin vielä olla siellä. Eikä varmaan mee jos pitäis jonnekin lähtee.)

7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ihana raitamekko - haluan kans tollasen vielä joskus... Sama ongelma, räveltämö syö kaiken blogiajan. ja aika paljon neulomisaikaa. Ja herroista Indy rakastaa koppaa, menee aina ihan vapaaehtoisesti, vaikkei siellä normaalisti oleskelekaan. Pikiä pitää hiukan avustaa (=työntää takamuksesta), mutta kyllä sekin tosi kiltisti menee.

Terhi kirjoitti...

Ja vähän se näyttää tältäkin http://garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=108&d_id=7&lang=us joka mulla on puikoilla :D Tosi nätti (siis tuo sinun mekkosi)!

Loistavaa että Rompetori on juuri sinä perjantaina jolloin mulla ei ole tenttiä enkä ole vielä Saariselällä!

Romulus kirjoitti...

Nätti raitamekko totta tosiaan!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Mekko on ihana! Ja kissanköriläät kans :)

Nefer kirjoitti...

Komea mekko :) ja hyviä "viiliksiä" Ravelympicsiin.

Merith kirjoitti...

Tosi kaunis mekko:) Ja komeita on kissatkin.

Simo Kokko kirjoitti...

Hei,

Minun pitäisi saada yhteys Milliini-nimiseen blogin kirjoittajaan. Tarvitsisin luvan käyttää hänen sivuillaan ilmeisesti kissan täkiksi valmistaman tilkkutäkin kuvaa omassa valtion virkamiehen esitelmässäni symbolisoimaan tilannetta, jossa organisaatiosta (terveyskeskus joskus tulevaisuudessa) voisi tulla tilkkutäkki. Minut tavoittaa sähköpostilla Simo.Kokko(at)thl.fi tai puh 050-3620446