27.12.10

Pukin paljastukset

Nyt kun hyvin syöty ja huonosti nukuttu joulu on hoidettu, voin paljastaa lahjatekeleet. Aika hyvin kävi, jäi vain yksi lahja kesken, ja saajalle (isäni)  sopi, että hän saa sen sitten kunhan valmistuu. Syistä, jotka esittäytyivät viime postauksessa, on neulominen aika pätkittäistä jos siihen ollenkaan ehtii, Ipanan uniajan kun mieluummin käyttää joko syömiseen tai päiväuniin. Eli tähdätään sitten vaikka ensi jouluun, siihen asti saa riittää ukkiutuminen lahjaksi... :)Serkulle tein kämmekkäät ja kaulurin. Käytin sinistä tuntematonta purkulankaa ja ohutta Pirkka-lankaa yhdessä. Se sai aikaan kivan, vaihtelevan pinnan.


Täti sai pipon, koska se ei Miehelle mahtunutkaan. Malli on Jaredin Habitat ja lanka O-wool balance. Siinä on puolet villaa ja puolet puuvillaa, tosi kivan tuntuista.


Äidille tein parit mökkitöppöset, kun katselin vähän sen entisiä syksyllä... toivottavasti lämmittää varpaita tarpeeksi, jos tulee ne hirmuiset paukkupakkaset takaisin. Vaaleanpunaisissa on myöskin yhdestettynä tuntematon purkulanka ja Pirkkalanka, harmaat on Pirtin kehräämön hahtuvalankaa ja huovutettu, kirjailut omasta päästä ja jämälangoilla. (Anteeksi kun paljastin ennen kuin paketti on sinulla asti)

Kummityttöä lahjoin villahousuilla. Hienosteluvillahousuilla. Novitan Ainoa ja tehty Villapöpiä mukaellen. Sääriosa pidennettyä helmineuletta, pyllyn päälle neuloin vielä hameen. Yritin saada aikaan yksivuotiaan kokoa, en tiedä kuinka onnistuin.


Toisen puolen täti sai vähän glitteriä ja kimallusta. Valvillan Kultaa ja hopeaa. Malli aivosopukoista.

Kaikki langat onnistuin löytämään varastoistani. Sain siis sinne aikaan vähän tyhjää. Enemmänkin saisi neuloa, ennen kuin voisi varsinaisesti sanoa päässeensä liiasta langasta eroon... Valitan satunnaisia kirjoitusvirheitä ja muita ihmeellisiä veivauksia tekstissä. Sylissä tuhisee pikkutonttu, toisella kädellä kirjoittaessa ei saa täydellistä aikaan. Toisella käsivarrella se täydellinen taas on. <3

4 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Ihania lahjoja, kaikki näyttää mukavilta ja pehmeiltä ja lämpöisiltä jo kuvissakin!

Tiina kirjoitti...

Voi vitsit, sähän ehdit neuloa vaikka mitä ihanaa pukinkonttiin! Ja vieläpä langat omista varastoista - ihailtavaa.
Muista jatkossakin syödä ja nukkua, kun se täydellinen pakkaus on unilla. :) Kun syö ja nukkuu ja lopun aikaa saa ihastella jotain täydellistä, on elämä varmaan aika suloista.

Tiina E kirjoitti...

Iltaa tykkäsin piposta ja hienostelu villahousuista. Ei olis hullummat aikuisellakaan. Teidän täydellistä "tonttua" voisi tulla ensi kuussa katsomaan :) Meinattiin jaanan kanssa aloittaa hiihtoharrastus siinä lähimetsässä. Jos ei eksytä, niin piipahdetaan. Iloa!

ArualMaria kirjoitti...

Kivoja lahjoja! Ja sekin vielä plussaa, että olet saanut käytettyä varastolankoja. Ihanaa uutta vuotta teille, ja rauhallisia hetkiä pienen kanssa!