5.9.10

Henkisessä mummolassa

Selailin netissä uusia syksyvaatekuvastoja ja muotipuotien tarjontaa. Yllätyin iloisesti siitä, että taidokkaat palmikkoneuleet ja kirjoneuleet ovat nyt myös muodikkaita. Jee, tänä syksynä saisi tehdä jotain joka olisi sekä kiinnostavaa neulottavaa että ajankohtaista!

Vaan mitä teen minä:


Neulon ainaoikeaa epämääräisistä langoista. Ja minulle tulee siitä hyvä, lämmin mieli. Kuin olisi lapsena mummolassa leivinuunin lämmössä ja söisi tuoretta pullaa.


Tästä tulee isona takki. Perusmalli, raglanhihoilla, ei mitään muotoiluja. Neulon yhteen sitä edellisessä postauksessa näkynyttä muovimohairia (jota on edelleen 9 kerää ja tulee olemaan lähes yhtä paljon tämän projektin loputtua, tähän menee ehkä 2, hemmetti) ja kaikkia ohuehkoja lankoja joita minulla on varastossa yksi kerä tai sen alle. Pituus tulee olemaan se mikä noista tulee. Eli aika pitkä.

Ehkä tämä flunssakin hieman vaikuttaa siihen mitä haluaa neuloa. Kun telkkarissakin kaikki muu paitsi venäläinen draama vaikuttaa liian nopeatempoiselta.

3 kommenttia:

Mette alias mettuska kirjoitti...

Iiihania kaikkee täällä. Paljon pikkupikkuisia käsitöitä :) Hitsi kun en oo ehtiny tapaamisiin, olis kiva nähdä.

Pirkko kirjoitti...

Lopputulos on tosi hieno! Vähän kyllä ihmettelin Ravelryssä tuota ainaoikeaa (ettet kuollut tylsyyteen?!!!), mutta takkihan on kuin suoraan Voguesta. Noh, ehkä muutaman vuoden vanhasta, thihii.

Glenda Dobbs kirjoitti...

Rakastan todella tehdä pusero monissa väreissä. Onko sinulla ohje, voit jakaa?