6.1.10

Arjen aloitus

"Joululomalla" keskityin enemmänkin öllöttämiseen ja löhöilyyn kuin tuottavaan tekemiseen, ja hyvä niin. Pari juttua kuitenkin valmistui.

Mies pyysi toista kauluria, joten sellaisen hän sai. Samalla testasin englanninkielisen ohjeeni warm/cool -kauluriin... ja virheitähän sieltä löytyi. Ei ihme, että Ravelryn muunmaalaisilla neulojilla lopputulos on näyttänyt hiukan erilaiselta kuin kotimaalaisilla... Nyt ohje on korjattu ja pahoittelut toimitettu. Ja Miehellä on uusi kauluri. Maitotonkka toimi kapeaharteisena mallina.
Nämä alpakkasukat kutistuivat käytössä juuri sen kriittisen verran ettei käy mun jalkaan ja saivat uuden kodin pienijalkaisemman serkkuni luota. Ollaankin todettu, että osaan tehdä tosi sopivia sukkia... sille serkulle. Ei meinaan olleet ensimmäiset jotka hän on lahjoituksena saanut. Piti siis tehdä uudet unisukat itselle. Ja kuten kuvasta näkyy, niitä on käytetty ja hyvin on lämmittäneet jalkoja nukkuessa. Ilmeisesti liiankin hyvin, kun ne aina jossain vaiheessa ovat kesken unien jalasta poistuneet.
Vaikka en ookaan paljon mitään tehnyt, oon ollut ilmeisesti kuitenkin tosi kiltti. Sain nimittäin hyviä lahjoja. Esim. lahjakortin lankakauppaan. (Ja jumppapallon ja muitakin lahjakortteja ja SUKLAATA ja pelin ja kirjan ja...) Ja tämmösen (itseltäni).Kissat sai hyvää hoitoa, kinkkua, leikkiä ja hellyyttä mummolassa. Ja uusia leluja. Tutustuivat siinä ohessa hankeen parvekkeelta käsin. Joku toinen vähän lähemmin, joku toinen tassujaan kastelematta.

Arjen olen aloittanut käyttämällä pakkasia hyväkseni ja tuulettamalla kaikki isommat villavaatteeni, aina muutama kerrallaan. Niitä näyttäisi olevan loputon määrä. Kiitos vaan ahkeralle suvulle ja mukavan harrastuksen periytymiselle. Loppuu talvi ennen kuin vaatteet. Mitään paitaa pienempää en aio edes kokeilla.

4 kommenttia:

Tiina E kirjoitti...

Tuuletus hommia täällä myös Viivuskan kanssa, ja kaapistani löytyi ehkä sulle sopivia kotimaisia laatumekkoja. Haluutkos tulla katsomaan?

Mette aka mettuska kirjoitti...

Ihana tuo tyyny, siinä ne sun kisut on ;)

ArualMaria kirjoitti...

Kissat on vaan niin sulosia. Aivan älyttömän söpö tuo tyyny! Onko tuo ostettu valmiina vai oletko kenties väsännyt itse?

milliini kirjoitti...

ArualMaria: Tyyny ei ole minun tekemäni, vaan Rinkisen Anun. Popperin tuotantoa. http://www.popper.fi/